TM Garden Design

Classic Contemporary Courtyard

The Client wanted a space that could be used all year round and that was easy to maintain, and which reflected the classical contemporary interior of the house. The pale golden colours used in the house were carried out into the garden by using a pale paving and contemporary golden coloured fencing. The raised bed at the back of the garden and the small sitting wall bring height in the garden; whilst the bamboo and beautiful multi stemmed Silver Birch provide privacy from overlooking neighbours. By taking out the clutter, removing the scruffy lawn this garden is made to feel spacious and light. Subtle lighting highlights the planting and enables the garden to be used after dark.

To go back to see all the other see all the other projects we loved doing click HERE.